Ländland.

 

o171229/o18o1o1

 
 

Tryckt på kammaren vid kvällar, så kom i varande helg vara frossande i Brno om natten. Nový Roks himmel hade hypnotiskt vackra fyrverkeripjäser vars döende spår var stjärnlika nära vitmåne. När rök lagts hamnade jag i led till Caribic Klub, där första vikendutforskandet av sexualitets samvaro nådde ände.

 

Pátek: fredag.

Paganistisk krigarmusik, när vi delade körsbärsshisha & rus - samtidigt som samtal om värld & språklektion för Tjeckien.

 

Den man som alls skulle kunnat finnas på kartan väckte viss nyfikenhet vid hårdnad stämmas beordrande att jag ej fick komma vidare från en glosa till nästa, om inte uttalet var perfekt enligt moraviansk dialekt. Han ville sedan känna, med ländprövande hand srövande över ryggrad nående nacke & dess mörkblonda omsvepning. Dit men inte längre, tyckte jag - fastän rogivande att känna det slitas.

 

Är som om grepp från fingrar grävda djupt i lockars bo, handfasta invid hårets rötter, frigör; själ & oxytocin. Kittlande form av invit vilken nekades - men enträgen som man kan vara invid frökenlandskap, nekade nekade nekade jag innan iträdd skor för promenad hem; nekade att bli i den perversitet herrskap sökte se natt urarta i, när de bägge för umgänge trodde att det vore njutbart att ta mig tillsammans - dom tog på mig tillsammans; där fanns 4 händer att neka.

 

Fick äckels känsla i maggrop: ville inte vara med en endaste av främling & vill inte vara med en man som delar med sig av mig.

 

Lördag: sobota.

Främst en brudarnas afton, i sällskap med uppsluppet bordsdansande - & ett par ögonkast med bararbetande vem var härlig när han komplimerade min sjaluppsättning i detsamma stund länden min fick stilla smekning.

 

Nový rok: nyår.

Champagnen erbjöds av en välskapt blond man; han närmade sig för att tala i öra & gravitera mot ländryggen, i berusning som illa kvickt nådde bak. Sedan sekunder av flirt vände han sig emot sensuellt skapt asiatiska på dansgolvet:

 

»This is my girlfriend. Would you like to dance with her?«

 

Sagolikt! Att han var i full färd att etablera haremet. Ville inte vara naken inatt men ville lära känna detta rafflande par. Med medhona åmades det i musikvågor, & hanen minglade vidare i folkhav.

 
 
Lojura RándottirComment