I'm just a parody of something that apparently was never properly prepared to bleed.

Mercury + Ant
 


My heart has become hate trapped within this frozen puddle. 
Now dispensing souls reflections soaked in subtle hypocrisy. 
I've disgraced my own name 'coz I'm living life logically; 
consistent with the secular realm & illogistic dichtomy.
I haven't lost faith but I have
misplaced my spirituality. 
Hope an ocean is created or a relationship to float in reality. 
'Coz now I'm trapped in the storms eye these heavy rains I can't handle.
Need to become a lighthouse instead of a flickering candle. 
I need to rededicate my life -
don't know if I'm ready. 
I know I have to make a choice but I wish he would
make me
.
Illogic.
 

Förmodar att en kan påstås tillhöra trossatser inom den spretiga psykologin, & jag är en Kazimierz-lover á la positive disintegration som är om att bliva fjäril & denna gång är jag skrämd att överge krispuppan ty i 2OOOvärldens i-tech-Svea är det en sak att vara barn av gud - religion ses som katastrofal korkad kakka men det är samtidigt en parentes i nordanliv - & en annan sak att trotsa politiska dogmer. En sådan skör fjäril brännes i fel sällskap på metaforbålen.
 

Politik & religion är samma sak, fast vitt & fullfjädrat skiljeolikt. Vi tror på system, varav det förstnämnda är jordisk tro & gudom är himmelsk tro. Politik är ett system vi tänker. Religion är ett system vi känner. I kriget med mig själv strider jag för att förpassa det piedestalplacerade 'förnuftig rationell logik' till den harmonierande plats där den hemmahör, älva snäpp nedåt. Vill andas känsloliv, intuition & gud mer än vad jag gör för få har sådana lungor i värld där vetenskap & herrars vänsterorienterade hjärnor prisas & gud är en villfarelse som kräver 9Otalistpoppen Science! & 'kunskap'. Yttepyttebyttesandkornet jag är genom.minns kraft av URBERGET av existensenergi som sprack itu till 1 allt, & jag påminns av SYNKRONICITET & vibrationer som sprider sig från tå till svamphjässa då jag ber. Jag är inte isolated from the world even though it feels like that sometimes.
 

Å, Jawhar, vad ensam jag skulle känna mig utan mina hiphop-karlar. Vet öht. inte vad jag ville med texten, det började med politique & slutade med religique, & det är sådan jag vill vara. Ibland vill jag spränga världen, skifta energiström, byta namn & bara skita i alla som lägger sig i vem jag är. En måste göra någonting radikalt för att vara radikal, en behöver vara radikal för att radikalt förändra den värld där vi primärt ses som & agerar som konsumenter. Vill packa ner fjäril till min sydresa - inte en låst larvig larv i en kantstött kokong. Vill av dess vingar ta hjälp för att bli mänsklig & ren.. are. Bli mer jag & mindre dom.