Samma Jesus på korset du har som prydnad höll själv på med civil olydnad.

Luna Spica + Apogee
 


ibland drabbas jag av bottenlös olycka. vill inte försvara att jag inte slickar samhällets stjärtskåra & av vän av värde ses som ansvarslös\naïv\korkad\omogen för att mitt kännande är att sönderbryta förslavande struktur är ansvarsmognad; att ta ansvar för att en har fötts till denna planet i behov av god förändring. jag tror inte att jag föddes för att fokusera på att blidka vådlig norm, konsumera smink & sekundmode, niga för demokraturen, våldta naturen, förtrycka djuren, bli skiten i käften & skita andra i käften & spendera helt liv på andras villkor. jag har ett ansvar gentemot mig själv, mina medmänniskor, träden, frikreaturen & den luft jag andas, det vatten jag dricker, den gudakraft jag tror på. mitt ansvar är inte att upprätthålla ett äckligt samhällssystem. vill inte vara medbrottsling till krigen, förtrycket, orättvisorna, misären - men det ÄR jag då jag lever enligt konvention. kanske är det inte jag som knullar spädbarnet i fontanellen. men jag tittar på & hämtar vatten för att den som gör det ska slippa törsta då det oskyldiga livet skövlas av kuk i skallen. alla är så jävla otrue! fuckin' gudatroposers & politisk glöd inom lykta bortom dynamit. vi bara SING ABOUT IT it think about it men vi don't fuckin' do nåt about it!
 

& det är så det ska vara? så det får vara? den som inte bryr sig är ett hjärntvättat får, men det ska inte gå längre än så - inte från tanke till handling - för det är ansvarslöst att frångå systemet trots att en inte uppskattar den järnhand det smiskar en med? moget är att tycka sig vara medveten om någonting en vill förändra & skita i det för att det är enklare så? då är jag fan hellre en naïv, omogen & dum 13-åring som är taggad på revolutionen, än en vuxet ansvarsfull tänkare som vet att det är fucked men bänder sig fram med neddragna underbyxor & gapande anal.
 

jag är TRÖTT på att våldtas av samhället; svider kniveld i anus - & jag är TRÖTT på att bli otroligt ledsen av att Kex talar så stort om hur vi alla rövknullas men aktivt arbetar för att pressa in mig i the box & piska mig till skocken med kommentarer om att min idealism är sjuklig, att jag tänker som ett barn. det är så. jävla. sårande. någon som har sagt sig älska mig, accepterar inte mig; orden är falska, det är en egenkreerad illusionillustration han har älskat & jag går fan sönder. älska mig för den jag är, ist. är allt bara felfelfel med mig. någon som jag under åratal har tytt mig till i tron att denne är öppensinnad & förstående är den enda jag känner (stor tacksamhet över människor som jag har el. hade, som respekterat min inre flamma) som tycks se det som mission att 'ta ner mig på jorden' så att jag begriper att jag måste öppna för att suga den obalanserade, korrumperade maktstrukturens lem ren. han bedriver psykisk misshandel & då jag reagerar kallas jag för svårt sjuk som »skriker som en hyena«. jag behöver inte psykiatriska kliniker, jag behöver kärlek, kramar, värme, förståelse & acceptans. att bli hörd & sedd. ÄLSKAD.