Syrénsiren.

 

15o53o
venus+pollux
sol+mercury
luna+saturn

 
 

Rosenkindad - ej rosenrasande, blott blåttbesjälad & grönbesjalad djupt rusad av två mörka kalejdoskopögon stormade jag rusande strupen bar för havsstorm; den lockade hafsigt lockar till kaos.

 

En gummistövlars resa till Änggårdskalas & ärligt mer elitär än världskär, av Psyche deli, ultra karlablasé & mänskomatt svepte jag fram som någonting så motstridigt som en orkesdöd orkandöd, förälskad i växter för älskad av gud för aktad av mången föraktad av Amor. Inte lika uppriven som uppgiven. Vek & Svek är månbröder: han kom ej & han ignorerade mig - det var så han valde att dumpa mig.

 

Dramats ridå föll med »Hur kan en Man (?) vara för vek för att besvara ett samtal. Kommer jag inte att fråga dig för du har inte mod att bemöta ett litet fruntimmer.« till applåd att otyglat skrika ut mitt rage against the machine: »HE'S UNDER CONTROL«, brudbränd med tilltufsad vildbukett ty nog kan en påstå att sådant Botaniska-fång var vilt då Blonda Ronja & Noomi var väldans vilda då vi dekapiterade stjälkar för att stjäla feminina kraftskalor & trädgårdsparfym för jag behövde.

 
 
 
 
 
 

O, hur indigosyréner var urstarka ursirener ur moderjord till min viderdästa bröstkorg, hur konsten är större än den största av kukar, hur obetvingligt järn mitt psyke vara & ändå.. hur matt får en lov att bliva snälla katapultera mig till Mongoliet Sibirien Alaska.

 

Karlfan mister sitt hår & har av sagdo grånad i skägg - är menad att vara en fullvuxen fullblodsman - men han vill ej behandla mig vänligare än att barnsligt vifta bort mig som en irriterande insjömygga. Trodde på hans mentala sundhet ty under all tid - 1 år & närapå en halva - kändes han mentalt trygg, snäll, stark & intelligent men en man av sådant virke är ej elak mot jänta som inte är förtjänt att såras.

 

En sund man öppnar upp om det är över, är 'modig' men gud behöver en skriva så som om det krävs lejonhjärta att våga tala med en kvinna som en har upplevt i tårkanal & såranal.

 

En sund Han trivs inte med att Hon lenrakar sina jävla Bambiben till ingen jävla nytta ty Svea atmosfär är sval & kroppsegen päls värmer & han bryr sig om henne; han vill henne väl fastän han ej vill ha henne ty han begriper hennes existens vara fri från hans sfär samt begär; hon är en varelse av sinne & drömmar som han lessnar på, inte ett robotiskt tidsfördriv att stänga av & lämna.

 

En kvinna som har givit & tagit, som önskade bada honom i björk, massera honom i kokos så som hon masserade låren sina i den exotiska oljan till ingen. Jävla. Nytta.