Renjura Amanita.

 

16O611

 
 

Natt inför juniföreläsning (AURUM.) drömdes magisk muscaria: virvlars bo i mentala fjordar & sceneriario att det ur man på skymnings dunkla indigofält kom Yuletomte - i full fart mot mig & nybekanta vilka tog till flykt. Var naturligtvis skrämd, men kunde ej nedlåta mig missa vad han så hjärna ville berätta - ty han önskade mig ingalunda skada, ack endast förtälja frukt.

 

Som om giftbitet paralyserad när detta väsen tog axlarna de mina i händerna de sina, & andades ur oss att Alla människor har flera människor i sig. & Än fler, villes i oförstånd att besitta! Fann det Så fasansfullt! & vi kunde inte förstå att sällskap flytt dess kos. Sedan jag frågat vad jag behöver göra för att få alla ovälkomna människor ur mig ringde larm för siren att baka, piffa & strida.