Iko.nl.

 

17o2.
 

 
 

~161O.

 
Hjärtat är större än tuttarna, men störst av allt är svallet. ,)

Hjärtat är större än tuttarna, men störst av allt är svallet. ,)

 
 

Vad folket i Portugal nämnde: att spanjorer är skitiga grisar & att central- samt nordeuropa är rent. Vad  folket i Noordwijk nämnde: att min stil är förstklassig: Your style is amazing; you look like your 3RD EYE is active! sade mansslukande\manshatande arabiska. Magisk argentinska sade så om inunder huden: a connection to the 3RD EYE! Men det är ingenting särskilt med mig; det är bara så att jag likväl som du & du är av H2O. Vad att orda om.

 

Världen är vågor & vi är antenner.

 
 
17o2 PORTO. STRUMPHÅLLARE & ÄKTA VARA NÖDGAS; SILIKONGRIPANDE HALKAR.

17o2 PORTO. STRUMPHÅLLARE & ÄKTA VARA NÖDGAS; SILIKONGRIPANDE HALKAR.