Stil i sativa.

 

Följande setts i KVITTER-flöde: Under 17OO- & 18OO-talet när kvinnor promenerade behövde de inte bara en hatt, handskar, sjal men också en väska med handarbete el. en bok för att visa att de inte var sysslolösa.

 

Jag vet vad du tänker: Så förtjusande! En offentlig tillvaro där kvinnofingrar är flinka med broderi ist. för iLeksak, & har ansiktes epidermis skuggat av klassisk huvudbonad ist. för av sportift osmickrande kepa - & så sjal, för medicinalväxter att insamlas om humöret faller in; sannerligen perfekt!

 
 
Stråhatt.jpg
 

& inte bara detta: även de eleganta handskarna fyller sin funktionella roll som självklara vad gäller att röka med stil & finess. Närmare bestämt; att röka cannabis med stil & finess, eftersom intet annat (undantaget än kraftfullare psykedelika - exv. salvia & DMT) kan rökas stilfullt. Skall tobaksmoln segla ur mun föreslås fromt råtobak, vilket har erfarits ha mjukare doft - vilket nikotinisten kan ha i åtanke, om brydd om omgivning. Jazzcigaretten prepareras självfallet icke med tobak, utan med len mejram &/el. kylig mynta.

 
 
A nita  E kberg  - håller cigaretten i handen, som ett djur.

Anita Ekberg - håller cigaretten i handen, som ett djur.

 
 

Även jointen bär dock doft, & dess ände är sotaska. Ett par silkeshandskar förhindrar att denna ge smuts, likväl som att ett slankt cigarettmunstycke garderar från så. Var rökare med självaktning bör äga ett cigarettmunstycke då det - förutom att vara festivt flott - med svalare rök samt möjlighet att röka ned till sista millimetern, bär förmånliga egenskaper bortom renhet.

 
 
M argit  C arlqvist &  E va  D ahlbeck /  Sommarnattens leende  / »  Kan fröken tänka sig att passa fetingen en aning till vänster?    «

Margit Carlqvist & Eva Dahlbeck / Sommarnattens leende / »Kan fröken tänka sig att passa fetingen en aning till vänster?«

 
 

Vi har en myntarullad jazzcigarett i sofistikerat munstycke, hållet av silkeförsedd hand; vad nu? Inlednings.vis råder jag om ögondroppar motverkande röda ögon. Jag droppar vid sekundär parfymodör samt inför tändande, vilket gärna ske med svavelstickor el. tändareld vars brand väcks på avstånd, för att undvika spår av metall.

 

Sedan blossen vill vi återfå munfräschör; munhälsan är den enda sundhetsaspekt en mentalt kry cannabisrökare äventyrar. Minimum är vattuskölj samt medveten, smörjande salivering - men tandborstning, örttuggande & dylikt föredras. Om hemma tar jag gärna fram örttandkräm, om ohemma gäller främst färska blad från exv. citronmeliss. Essentiella oljedroppar - exv. antiseptisk tea tree - i vatten (gärna i glas- flaska/burk) är även det ett uppfriskande alternativ för hygien.

 

Kära ganjadamer: med detta i hågkomst kan göras vad som göras skall, & så stenad slå sig ned på föredraget kafé el. grönnalkande parkplätt, med en god bok el. självfallen knypplingsdygd. Må väl!

 
 
Citronmeliss.

Citronmeliss.

 

Vett & etikett:
kasta ej fimp på marken, det är slödderfasoner. Bär med dig en tätförsluten ask/burk.