Benign.

 
 

o18o228

 
 

Omsider har den efterhängsne knöl som förföljt mig under över ett års tid, kapats ur mitt liv.

 
 
o17  Lindad efter misslyckat dränageförsök på Sunderby sjukhus. Att blod kom i nål menade att det eventuellt ej var vätskeansamlad ganglion cysta - som tidigast gissat - utan en tumör, av skicket att dömma icke ett hot.

o17 Lindad efter misslyckat dränageförsök på Sunderby sjukhus. Att blod kom i nål menade att det eventuellt ej var vätskeansamlad ganglion cysta - som tidigast gissat - utan en tumör, av skicket att dömma icke ett hot.

 
 

Lilla tumtumören vips i november & stora fottumören vips i februari. Operationsveckan i november var varenda ett av ingrepp krisinställda i Sunderbyn - tack & lov hade jag sedan god tid bytt från Norrbotten till Stockholm. Vald vårdplats - Danderyd - läkare förbannade Björknäs vårdcentral för att intet noggrann inspektion gjorts vid första koll.

 

April o17 hades visit i Björknäs, Gedigna undersökningar - magnetröntgen, chiroptera-innovativt ultraljud & vävnadsprover - tog vid under hösten. Är besviken över halvårsstiltje från visad svulst till biopsi.

 
 
o17  Närbeläget i Danderyd finns denna paviljong vilken jag i sällskap med man väntat i, tider emellan olika ärenden.

o17 Närbeläget i Danderyd finns denna paviljong vilken jag i sällskap med man väntat i, tider emellan olika ärenden.

 
 

Medicinerade med spirulina & visualiserade meditativt hur storknölen lös läkande; åts av kuranta väsen. Hade ketokost-tid: illamående från arla ur till dag - dag efter dag efter dags tills jag tills vidare gav mig, i väntan på granskning: benign el. malign.

 
 

Det var stora tankar. En känsla av värdighet i kretsloppets tango & omfattande strimma hopp; jag vare sig såg ut att vara el. kände mig ofrisk - så varför tro så? Bara dygnen det molade från ljumske till fot var jag nära misströstande, men samtidigt; pina ej blott nedbrytande - även sensoriskt om skeende. Att helas sker.

 
 
o17  Danderyds sjukhus.

o17 Danderyds sjukhus.

 
 

Analys av den lilla sade benign/godartad. Kirurg Norrman avlägsnade Kalevaladagen den stora; dess analys skall dröja, men spås lika. Skötaren vem gav ros karusellmedel smekte varligt kinderna de mina, i vilsamma tag; så var jag ur det medvetna försvunnen för ett slag innan jag vaknade med nervbedövad, lindad & befriad, sömnadsfot.