NA: Anarkotyranni.

 

o6o9

 
 

Besökte Nordisk alternativhögers konferens vars tema: Anarkotyranni. Ypperligt begrepp jag ej kände till, namngivande fenomen beskrivet i tidigare publicerade poster där det står skrivet hur den gränslösa jordanarkin är en frihet endast tillämpad för de invanderande - föga för det svenska folket, vi - vars dyrbara landområde invanderas - är inte fria att göra effektivt aktivt motstånd.

 

Via hög beskattning bekostar vi vår undergång & vi är inte tillåtna att ta till vapen för att försvara vad vi värnar - knappt tillåtna att organisera oss samt knysta om Sveriges sjuklighet & vadan skälet; vår frihet är intet. Här skall insaxas delar ur tidigare texter berörande ämnet, när dessa är mig tillgängliga.

 

Ett samhälle bisarrt tudelat i båd anarkistiska likväl som totalitära skikt, skiktat så att det skall verka förödande mot det vita folket. Sällskapet sade 'totalitärt' vara bättre ordval än 'tyranni, ty dess - i hans minne - sanna betydelse berör ledning mot folkvilja men även för folkväl - vilket inte är rådande situation. Närmre tvärtom, sedan hydrans propagandakäft från fränders späda år bitit sig fast.

 

Evenemanget skedde omkringgärdat av vackra statyer & målningar befästande det traditionella, & bjöd skilda namn i skild grad värnande dettas värde: exv. Ingrid Carlqvist vars blattebabel föga faller mig på läppen & Fróði Midjord vem med Jonas de Geer driver Me Ne Frego - den ende podcast jag följer & den av dess herrar som jag brukar känna samstämmighet med.

 

Christoffer Dulny - en av de arrangerande - i podcast Vita pillret skall det erkännas att jag aldrig har lyssnat till, men har här & var sett spår.. Det finns en juvenil stillöshet som jag inte tål; till hälft bottnad i meme-aversion & häftigt uppblossad sedan skämmiga gratulationen vid lanserandet av projekt Det fria Sverige.

 

Ytterst nära att jag blev kvar i hemmet, men nyfikenhet & mingelvilja drev mig - vilket jag tackar för, för det var en noggod tilllställning följd av mergott umgänge med nationellt sinnade från rikets & rörelsers håll & kanter.

 
 

Panelen ställdes inför en fråga berörande vänster- & höger-retorik i politiken;
hur kan vi - folket - enas?

Det är trevligt när de skallar som skymmer kamerasikten är blonda.