Symbolikinflation.

 

Mercury West
 

 
 

 

När jag skriver att jag inte säger bu el. blä om kända Illuminati-teorier är inte det detsamma som att jag inte säger bu el. bä om vad som manar teorierna att knoppas ur datorblemmor, språkas av naturmjuka jojobaläppar & textas från Skunk-osande, sotbrända fingertoppar. Jag tycker bara att det krävs mer än 4 års funderingar för att besluta mig för vad jag specifikt tror pågår - men; någonting. Som ang. synkroniciteten - ting kan passera en gräns då det vore vettlöst att avfärda det vara slump.

 
 
o1211O7. ..alternativet är att den som valde att detta fotografi skulle publiceras på DN.se älskar att trolla?

o1211O7. ..alternativet är att den som valde att detta fotografi skulle publiceras på DN.se älskar att trolla?

 
 

Symbolikinflation, perverterat barntecknat & egyptiska knarkresor till ögon & pyramider är inte slump. Men: jag har för lite bacon på låren. Undrar också ang. symboliken; vad gör paranoiahjältar 2o12? Vi har internetrally & Illuminati i high fashion-subkultur. Okändisar vill bli kända; nyttjar konspisnacket; reklam - k00lt & pesteffektivt. Den vars hobby är tecken i tiden, hur tampas denne med sådan rapid symbolikspridning?

 

Rastlös december, tittat på teve - 6 program på 2 dagar & 4 av dessa (BIG BANG THEORY, FACE OFF, MYSTERIET PÅ GREVEHOLM II, Kulturnyheterna) inbegrep pyramidögat i sitt esse. För den som med näppe klarade MaA kan jag meddela att det är mkt. Hur skiljer konspirationsteoretikern på vad som är satan\bankirjudar\rymdödlor mfl. trendpsykopater - & vad som är irrelevant attention whore:ism?