Erövraren.

 
 

Äntligen har jag fått erfara hur det är att vara med en Man som känna fler fruntimmer i Freyias rodnande famn, rosig av ANDROMEDA POLIFOLIA: öppet & av mig uppskattat, ty kan ej annat göra än att innerligt uppskatta den frie - ändock ansvarsfulle, & dominante herren. Länge har det känts att det skall ge mig glädje; & den dagen kom, när det visade sig att jag kan min själ väl.

 

Han ville inte ha mig så som en Man skall vilja ha mig; för livet, & jag ville därför ej vara hans likväl som han ej ville ha någon alls. Vi bröt dock motvilligt, i sävligt tempo; så sävligt, att det med näppe skett & vi än delade säng & saliv, när mannen en lördag kom hem & berättade att han hade varit intim med en halvísländsk, skön kvinna. Att han hade erövrat & av detta njutit rikt; ej blott av naken kropps väta, ty att kunna & få mötas av ett leende & lika bar kropp även i hemmets vrå, hade den maskulina själen behaglig till mods.

 

Det gjorde mig lycklig att detta även i sanningens ögonblick fick mig gladlynt, samt att jag är trygg i min förvissning om att det är den naturliga ordningen i sin prakt, & att den Man vem jag önskade sensuellt tillfredsställande njutning hade varierat sig med en fröken vars börd var ön av is & eld. Tillgivenhetens låga flammade hög & jag kunde inte annat än att strössla läppars kärlek över hans ansikte & sommarfräkniga axlar, med det smolk i vår bägare att det ej var det nya, kittlande kapitel i förhållandet som det kunde ha varit, ty fanns ej mer ett Vi.

 

Att verkligheten har bekräftat för mig att en fri hane leder till att jag - som trogen, trånande hona - känner mig upprymd & essentiellt hel, är dock av den största vikt när jag skall möta den Man vem gärna vill att jag slår följe mot en gemensam framtid. Han kan lita till att det inte är vimsiga flickrumsfantasier, utan att den polyamorösa synen på mannen är fast förankrad i mognat sinne; att jag skall komma att strössla kyssar, när han som hemkommen stjärna lyser av sin erövrings natt.

 
 
19o2  Gustav Klimt  /   Two Studies of Sitting Nudes   .

19o2 Gustav Klimt / Two Studies of Sitting Nudes.

 

Jag vill inte snärja dig; binda dig, även om du säger att jag får. Nej, jag vill bara kyssa dig på munnen & säga: tack för allt, innan jag går. / Lisa Ekdahl.

 
Eden.Lojura RándottirComment