Får får får.

 

Saga (ÍS.LAND) är min förebild;

Prinsen hämtar Prinsessan.

 
..nej! Får får inte får, får får lamm.

..nej! Får får inte får, får får lamm.

 
 

Känns fårskalligt när jag & väninna kacklar tiden på flykt & ingendera av oss har nyttigt för våra händer, utöver kål & kokta brygder. För visso schack med känsla i vinter, för ville lära mig & nu anas det - men vill än mer & snarast lära mig ädelt hantverk; spinna, sticka, väva - framtida av får - ull, skinn, mjölk, kött - från bogård. Vackra, varierande bruksdjur.

 

Kan vara till hälft koko när det kommer till fingrars koreografi (& öppningskonstruktioners snillrikhet; en annan historia) - därav problem för mig i skolas slöjdsal, där frökentid var brottsstycken av den dedikerade tålmodighet jag behövt. Så, inledningsvis ses video i takt O.75; önskad takt kan ställas in & jag har periodvis O.5O - samt att det pausas & backas, suckas &.. kämpas vidare.

 

När fingrarna de mina kan flyta känns det hela dansant; ser fram emot en fingrarnas vårvals med nystan, náměstí-bänkat sollapande med bleka ben i kors - men, nu är vi i januari & jag är klumpig & hopplös &.. ändå, så har sticknålarna slutat fly ur fumliga händer, maskorna är en barnlek & den tappre prinsen hämtar utan tvivel prinsessan ur grottan.

 
 

Ta del av olika instruktioner; människor lär ut på olika vis & når fram olika väl.
VIDEO II.