Välkommen - folkfest Boden.

 
 

Besök gärna kulliga BODEN 1:a maj, för att tillsammans med den motståndskraft vars position är främst i riket; NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN, fira i folkgemenskap & demonstrera för dettas sköna värde.

 
 

OBSERVERA: demonstrationerna sker i Ludvika, Dalarna samt Boden, Norrbotten - inte Boden & fjolårs-Falun som av vimsighet & full fokus på egen ort, här hävdas.

 
 

Kom hylla den hårt arbetande fränden samt det svenska folket, det nordiska släktet & den vita européen.

 

Av skäl för att bevara vår själ & med ryggrad nog så rak, skall jag slå följe i region Norrbotten - vetande att åsiktsskiljaktigheter kan vila & värnande vad som är vackert, av vikt, av värde; vad är förnimmet vara sant, skall ha företräde.

 
 

Samåkning rekommenderas: inför DEMONSTRATIONEN I GÖTEBORG önskade jag samåkning från Boden till Göteborg. Jag kontaktade närmsta näste & fick instruktioner. För 5OOKR tur & retur samt i nyvunnet sällskap kunde jag sålunda deltaga. Detta önskade jag redan förra 1:a maj för Dalarna, men tillvaros klartecken kom att dröja & samåkning fanns således ej längre kvar. Lyd ett råd: missa int samåkningen!