Vogue Björknäs.

 

SOL o16

 

Återbruksfagert återblickspeglat: sommarälskat.

 
 
 

Underkjolen (från Almerìas gratisgarderob i squathem) alstra av understatus känsla: Sköka, när buren utan mer - om inte oskuldsfullt omfamnad med naturbruds midsommarbukett för drömtrans.porten. Barfota är hur jag främst tar mig fram, om ej ohygglig distans samt om behagande temperatur & drägligt rena (om sällsynt med mängd av exkrementer\glas, fastän tåligt skinn & rening när hemkommen) vägar; ty bekvämt, balanserat & oberoende av oäkta sula.

 
 
 
 

Blårandiga kjoltyget - robust lin - midjegjutet för fransk 38, dressad ovan Emmaus Vintage-romper (resterande i sektion: Röda Korset & Returidé, Boden - utöver vit sjal: Cyklopen-marknad) underprydd av klyftig wonderbra. Mörkt karminnära sjal & likakolorerad bomullströja skärpt av läderbälte av misstag kvarlämnat vid Geysir. Försvunnet är även ett av örsnibbs silversmycken med grönt glas, aldrig återkommet efter amerikansk barnatt. Svajande ängsblomster - bomull & svartbotten - i svärta nedtonad av änglaunder.

 
 
 
 

Bardotrosa liten blåsa & spetsunderklänning från Röda Korset i Boden, när kinder har rosor & sötma (särade läppar för syndig sådan) är vilja.