Kattsilver.

 

15o823
Luna Saturn
 

 
 
 

När jag & Kung Feral bodde på Sandvadet tog mamsen pick & pack till en gata namngiven exakta namnet var Kung Ferals mamma bor. Bra, för i detta ögonblick brinner forna lägenheten ned (ELD sedan fredag) & om vi inte hade flyttat i maj kunde åtskilliga av mina målningar, fotografier, kläder, nostalgiminnen.. saker, vara aska. Hatar icke saker & prylar & makapärer. Vill minimera ty modernt informationsflöde är ej ett sensitivt nervsystems vän - & ej vän till en konstnär som söker inre frid, men tack ϟ för att saker & prylar & makapärer ej är aska!

 
 
 
 

Köper återvunna saker & prylar & makapärer men det är monetär skumraskaffär & blott silvermedalj, & jag önskar bete mig & ej hänge mig åt linneorgier bara för att det är prisdal & eko för det vore fåraktigt & infantilt. Dock är söta saker attraktivt; hyser hopp att inspirera (varför vara ödmjuk då folk komplimerar min stil, finns gott om andra områden där jag är horribel & icke att musa) med mina söta saker som till lejonpart sedan x antal år är begagnade el. funna.

 
 
 
 

Den lilla vita en önskar bära då en oavsiktligt träffar ett X. För visso bar jag en varmare blåbärbatikerad bomullsblåsa & packning som voro jag ett djur avlat att bära, men klubbombytte till denna kåta kramare.

 
 
 
 

VIT SJAL
Cyklopen loppmarknad, Högdalen STHLM o15. Återbruk
VIT\GRÅ SJAL
Afghanistan-lånad av mor.
KLÄNNING
H&M o9\o1o.
SKOR
Steve Maddison-gåva från Zar o9.
ANKELSMYCKE regnbåge
kreerat av Kung Feral.
Jag älskar dess bjällra; får mig att känna mig som en katt!