Ingrid Marie.

 

17o314\15
Luna Jupiter

 

H A W A I I A N    B A B Y    W O O D R O S E .
Sandpapperblästrad yta,
smulmortlat -
i vitvinsvinäger & gnutta chagaté
över natta
,

 
 

inmundigat så sävligt att illamående fick mig i vila mittimugg - & i sömn; att sova iväg vad inledningsvis var rusligt. Sålunda drygades vaknad dessa 5 fröer vågat ut med ytterligare 4 - endast blästrade & nogsamt enzymtuggade.

 

Gemytligt, sysslodugligt hög: i källarkaret tvagad med såpnejlika, i stearinsken skars hemodlade pärer & rödbetor & robusta morötter i variation av gul\orange; salt, svartpeppar & timjan i raps, att skjutsa in i Norrahammar herrgårdsvedspis för torp från 1911. Serverat med vit fisk & nattligt avrundat med ugnshettade Ingrid Maries kokosfeta kanelskrud.

 

Rodnande runda skönheten Ingrid Marie vem vid kar generöst bitits båd färsk & i ringar rynkat snörtorkade, av gode bonn'värden Broberg. Vi lyss till EKDAHL - jag förtäljde om 2oo9s närasuicid; blond ängel i röd ylle räddade mig: du gick utan att möta min blick. Vi lyss till HOLGERSSON - jag gav tacksamhets - för det ärligt teknokritiskt välgörande han lever - gedigna ryggmassage, med händer blöta av ringblommeolja: inspiration är aktivism.

 
 
 

Vi är lär.JUNG.ar navigerande efter Osedda stjärnsystem - vi bär kartor; vissa på ryggar & andra på lår - vi ser positioner men förstår ej frekvensstämmande nervlänkarna inunder. Ej heller förstår vi att Universum är enormt - för att å det grövsta underdriva. Ett antal födelsemärken kom nog i år; 3 mjuka i linje & jag uppskattade hur dessa prydde den del vilken kittlar lårets övre ände.

 

En andre karl förtjänt av massage fick kamomillolja att knådförlösas ur knutar, i handflatorna de mina. Jag sade den var hans, ty han skyr det groteska industriköttet & väljer att fälla eget vilt - & med god aptit äta dessa skogens hjortar med rönnbärsgelé & allehanda vilddjursväxter. Jag siat i hans ryggtavla vars hudmärken avslöjade; rationella linjer, om personlighet.