Älä stressaa.

 

o17o523
Luna Venus
Luna Mercury

 
ENKOM TJUSIGT: ETT ANDRA SKINN AV SAMMETSORT, EMMAUS 6OKR.

ENKOM TJUSIGT: ETT ANDRA SKINN AV SAMMETSORT, EMMAUS 6OKR.

 
 

I tonårens fotbollstrunk has ett första lass preppingskafferi (exv. ris & mandlar samt hårdvalutan kaffe för byteshandel) - men främst livet i sig är förberedelse för framskridandet; mentalt har jag nog desto mer, än vad trunkens makrillkonserver hävda - garderobsmässigt aningen än mer, än där fikon förslutits. Också het ull & tåligt lin har givet utrymme ej endast hos modelejonet utan även hos den framtidsrustade. Enkom tjusiga ting fyller dock även dessa kulturell roll; att tjusa karl: vapen, ammunition & en karl som har hand om det. Båd mot inkräktare & vilt. Detta är den viktigaste punkten, resten kanske ordnar sig.. \ FJÄLLBJÖRK.

 
 
MARIE PHILIPPE-BLUS 4OKR.

MARIE PHILIPPE-BLUS 4OKR.

 
GULLORNAMENTERAD KJOL ~6OKR.

GULLORNAMENTERAD KJOL ~6OKR.

 
GULLKNÄPP ULLKOFTA 4OKR.

GULLKNÄPP ULLKOFTA 4OKR.

 
 

Noterade först efter plåtandet av nedoms finnepraktfotografi, att jag fört rödbetan väldans slarvigt över läpparna. Nåväl, alldeles i stil med vem jag & min halta ovanknäppning är - & se, nu syns tydligt hur mkt. färg betorna ge! Otvivelaktigt vitalast kosmetik - att mänskonära gräva ur jord, rent & rött & utan konservering el. pris.

 
 
VIRKAD BLUS 4OKR.

VIRKAD BLUS 4OKR.