Jesu spöke, spöke.

Mercury + Mars

 


Rosettnebulosan belindar vår Noctis Labyrinthus, spänd hårt likt den käke som brukade låsa läpparnas kavitet obrytbart för trång för alphorn då mustig vulvadunges dagg preparerade för sexvingad brand men det är ett förflutet utflytet i flytningar i trosor som skär skinkor i tu, i fyra, & därpå avfyrar ett avigt leende som för att avslöja att nattliga eskapader är för att fantisera om att ess i spader eg. är kardiobloss som slåss för oss & jag skiter i verkligheten om den inte består av dewy paleo kakaokaka serverad me kanelgrädde & fysiologisk fysiskt ologisk volt från fingerfjun till persikokind men vem är jag att prata, kan inte heller säga nej till nattens teater. Är precis lika kär i lukten av kulisser i brand men kan lämna det där tvivlet & leva ibland & det gör jag ju också; det är då jag förtränger mig & så försvann jag under en stjärnhimmel som inte syns pga. sk. ort också i byanorr & så återuppstod jag i nattsärk & bunten av saxad kulörurkramad frotté vilken likt sanitetsprodukt absorberar fertilitetsfluidum ist. för att insanity-produkt av bomull
 

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer«)
 

gör & ist. för att vakna i det röda havet, istället vaknade jag på det 7:e andetaget till nyutslagen nyponros i spegel av sanning skitig från salivs mintpasta för jag grät lite inatt & den renande effekt som kommer mig av ögon perspirerande hormonella slaggprodukter som i sälta kryper fram i ansiktets landskap där sibirisk urmark, havtornserum & Juvedermberg tornar upp sig är förtröstan. Jag älskar att gråta. Om orgasmen får kallas för den lilla döden får tåren kallas för den lilla förlossningen. Jesus kastade den första stenen mot makten & fann den bofast i hans hjärta; att valet att återfödas var hans eget. Han fann sig vara hon & hon Bergström-bölade en oas i öknen osv. whatever. Hej.