Beigebrud.

 

Merkurius + M44
Luna D Nod

 
 
 

Innan mor for mot Nestors Kafé undrade hon om hon var för tantbeige, fastän för beige inte finns. Såsom setts är jag oändligt oförtjust i svart & föredrar bas från vit till beige, ofta smyckat med rö' el. blå. NOORDWIJK tog yllemössa så ankomst: mars i Sverige inhandlades beige basker, ty än stormade vår vårvinter. I samma veva valdes beige nylon i stayup-format, för skulle komma att möta en carl på Fahlmans Konditori & fastän att planen föga var att hänges vilt vare sig vid saffrantévrå el. hans säng, vill jag gärna vara fin under för att ge ett underbart intryck.

 
 
 
 

Vi hade det himla trevligt - så pass att han bröt & blockerade, så att trevligheten ej riskerade vara mer varaktig än nylonets livslängd. Även detta lårornament beiget, & vännen vem jag underklädesstrosade med visade bysthållare i mustig purpur & sade att svarta samt röda stayups är porriga, att jag var grå i mitt beigea beslut (i kasse glömt på galleriatoaletten; fick lov att köpa nytt par) - men, trots Helsingborg-entré i beige kappa & beige hjässa & beiget om vita lår, kände jag mig färgstark nog att fresta.

 
 
 
RÁNDOTTIR Beigebrud. VII.jpg
 
 

Tisdag moder oroade sig över att vara Tant Beige, fyndade jag ultrabeige stil för 115KR: vit blus - krage & hålmönstrat vilket jag vardagsälskar, blek kashmirkofta - het som tusan & väger som inget; lyx, samt lingenerös kjol även denna i älskligt vardagsstuk; lång & framknäppt (& fick:sad). Röda Korset är inte en organisation av rosenkindade raringar, men sett till att få företag så är samt astronomiska skillnaderna i kostnad, klotnyttjande & giftutsläpp.. kan jag inte alls begripa, varför andrahand ses vara beiget andra-alternativ.

 
 
KOFTA + BLUS + KJOL + BÄLTE = 135KR.

KOFTA + BLUS + KJOL + BÄLTE = 135KR.

 

BASKER polyester\ull ÅHLÉNS
Åhléns, o17.
SJAL
Gåva från morkarl; marknad i Afghanistan, o13.
BLUS akryl VERO MODA
Röda Korset, Boden o17. Återbruk
KOFTA kashmir BANANA REPUBLIC
Röda Korset, Boden o17. Återbruk
KJOL lin\polyester TOGETHER!
Röda Korset, Boden o17. Återbruk
BÄLTE skinn
Röda Korset, Boden o16. Återbruk
UNDERKJOL bomull ONLY
Zalando, o17.
SKOR STEVE MADDEN
Gåva från Zar, oo9.