Odjurrike.

 

14o6

 
 

Cerise & violett har kraft som i ögonen rivs signalerande; dessa blomster breder ut sig som ett frodigt texasarsle - kan nu förnimma vidgat spektrum av nyanserna, nästintill för lysande bortomjordiska att förmå förstå. Naturgudinnan gränslade min hungriga mun & goms öga kan se den estetiska gudom bara hon kan erbjuda; denna gryningssvullna, glödande kulörkrävande purpurros hennes fittas lund i ett brinnande nässelbuskage, är.

 
 
BRUNFLO  \  JÄMTLAND .

BRUNFLO \ JÄMTLAND.

 
 

Denna det vackras orgasm. Då jag stirrade in i hennes ängars blomster, där pralinpållar i kaffe, mjölkchoklad, kola & kakaosmör har dockstora ögonfransar & betade brunkullagrytan, fann jag mig leva i berikad värld; fann jag mig full av tacksamhet inför lilas grepp om barnets jollrande eko. I Jämtland dansade skuggan min i stearineld, till kaminhetta, av Les Sexareenos & med höftlandets triangelkrusning som en skog sedan 17 år planterad.