Fjëlliðkettu.

 

14o5o8
Luna Apogee
Saturn Opp

 
 

Om hon har någon klarsynthet kvar, 
kan hon inte göra någonting annat än att
vända tillbaka till sin barndom som, 
hur massakrerad den än har blivit
av dressörernas omsorger, 
inte bryter sin förtrollning över henne.

André Breton.

 
 


Smink till JAGA SPÖKEN, presenter & saffransbakat med stammen: jag fyllde rock'n'roll i - förlöst el. kanske förlist, i evighetens majnatt. Grälla kalasljus ger bara skenet av betydelse av födelsedag & inte faktisk betydelse, ehuru; denna födelsedagsnatt var speciell.

 

Av betydelse.

 

I O1-snår vilade jag i förnimmelsen av att stråla i ikon trots det defekta djur som reser i min skamsna helgonfrämmande andedräkt. Hjärnan fyrade fyrverkeripjäser, siktat till kraniumhimmel, i tätspunnen puls. Jag har lärt mig att älska fysisk sensation sprungen ur spirituell progression - i rationalismens högborg minner detta mig om själens äkthet & evolutionens naturliga nonchalans. Tycktes som om jag stulit den mörka ögonfrans jag sett fallen på cirkelgosses - 7:e arrangerades filosofiring i Lule; begeistrande! - kind, spottat den slinga jag väter av saliv då jag placerar mina sjalar i krona,

 

& i en munnens bris önskat mig revolution i min manifestation. Igen.