De tre vita männen.

 

Luna D Node
Ursids

 
 

Morgondagen solitär i Brno; sötgräddigt saffransris & apelsin, apelsin nejlikekrönt & konstskapelser för mina händer. Eventuellt mässvisit med östorkester, för afton. Förrår bjöd norrländsk midvinteryule, dessförinnan likt nu allena, i centralportugisiskt Coimbra där jag hade bo. Bo, & hjärtats oro.

 
 
 

Velat finna Man - ljus & grann; stolt & stark. Huvubry beskrivet: ALLENA; gav o15 sonika upp, & valde hem i Portugal vars kostnad lovande för konstnärsskap & sol gödande kålbädd. Trots att dess brunt markerade herrar icke tilltala tycket - men, när jag givit upp att finna svensk herre att lycklig lyda hade jag givit upp att alls leva i par.

 

Inte förstod jag då vad sedermera Ísland, California & Česká Republika skulle lära mig: att män i andra vita riken inte är som män i Sverige - att vita män vill ha mig & visar det; tar.

 

Om än naïvt ambivalent, valdes - rationellt - att finna mig i självaron. Emotionellt ville det sig annorlunda - hur kan annat bli, för trånabrud i fertil blom. Självfallet ficks dåndimp när en Nordlig passerade, & gäckande hopp när en andres blå blick möttes. De två vita männen, kallades i decembermåne dessa sydeuropeiskt vistandes julmirakel vilka fick mig att invänta en ytterligar; de tre vita männen, skall komma.

 

Den tredje vita mannen var i Stockholm & jag kvickt i hans famn; det året i nytänd politisk glöd - vettlöst villig av hans visdom & visioner. När DE FRIA under o17 tydligt profilerade sig som folknonchalanta flumpapegojor fann jag det dock av vikt att söka mig till vitare värld, för att fullfölja gudagivet kall (VERTEBRATA) & finna karl, att mätta det begär de tre vita männen väckte; väcktes ur uppgivenheten. Vad vita utriken visat var värt jordmassas vikt i guld & mark.

 

Jag valde att deltaga vid Nordiska motståndsrörelsens revolutionsparoll den 3O:e september i västsverige (UTAN PARDON!), & jag valde att sedan Praha-blodad tand (ZVĚDA VÝ) besluta mig: Česko.

 

Här är det bleknosta alternativet till Portugal - ett prismässigt likvärdigt bergshöjdsland groende av europeisk befolkning, utan fäste för islam (o1O-jämförelse: 5% i Sverige samt nedom 1% i Portugal & Tjeckien) samt genomsyrat av närmre traditionell anda & positiv politik så som frihetliga vapen- (inte i västlandet som i östlandet, men nämnvärt trevligt) & narkotikalagar.

 

Med upprymd förväntan emotses vad som komma skall. ❤

 
 
o1511 Portugal.

o1511 Portugal.