Vegvisir.

 

16O823\29.

 

ÍSLAND, R E Y K J A V Í K. Ö-area:  ~1O2.7OO km2. Folk: ~332.5OO. Vilddjur: polarräv. Ursprunget är geoexplo (yngre än reptildominans) & av Norge-, sälnärt nordhav- samt skeppsimporterad börd. Mången värnar sunt förnuft; agendainstitutioner ej i sådan styrka så som vi är vana vid. Zootokar när alkonatt.

 
LANGJÖKULL + JARLHETTUR.

LANGJÖKULL + JARLHETTUR.

 
 

Glaciärvind & gassól; íseldur på vulkanskapt (från miocen era) ö bebodd av knöliga kindknotor & kallögda sjöbusar i havsvilda, vita skägg. Sällskap for icke med, vilket var skifte i reseidé ty menat var naturnätter (villes ej ensamt) & blivet var CS i Kópavogur hos en med KULTUR, en med diktatorvrå, en med Jung-analys. 1OOO bensinkrónur - slog följe med en Eduard i jeep - fick mig dock till Gullni Hringturinn. Rutt teddes för americanamotorers cinematiqescen - karg natur, hettande nakna lår & dov stennyans var nordisk öken - bjärt plantfång ett nordatlants Hawaii; kontrastrik miljö av vakna lavaberg, explosiva geysers & regnbåge i fallande Gullfoss; för sagoslott att resas.

 

Oblott magmaeðli förförande för gästandet; även blekkindade hanar, vars ansikten i breddade ben. Creative kvinna from Svea Rike on Ísland to meet an intelligent viking for eye contact: Ung man bjöd Listasafn Reykjavíkur - konst, exv. Errós robotmannequinner - & Björkhångel i vita trosor. Kreaklor kramade halsregionen som i lovande löfte om mer om mer. Nej. Men ändock; så stórfin i psyke, Han sade utan mitt yppande att särskild släkt är makthavande.. Vett. Han besatt en självklar erfarenhet av slakt. Vått. 

 
 
AUGLLÝSINGAR.

AUGLLÝSINGAR.