Hyperkub.

 
 
När vi vänjer ögat vid att se geometriska mönster kan vi upptäcka dem i vår vardag. Här exponeras geometrin subtilt, i de fyrhörnade ramarna, oval lampa samt cirkelformad manick. Genom skuggornas fall kan vi ana det geometriska skelettet i själva människan.

När vi vänjer ögat vid att se geometriska mönster kan vi upptäcka dem i vår vardag. Här exponeras geometrin subtilt, i de fyrhörnade ramarna, oval lampa samt cirkelformad manick. Genom skuggornas fall kan vi ana det geometriska skelettet i själva människan.

 
 

Fokus vid den geometriska berättelsen i Black Mirror: hang the DJ (2o17). Inom Systemet skall människor paras samman medelst teknologisk intelligens. Observera: visuellt skvallras om skeenden & nederst avslöjas upplösningen.

 
 
 
Black Mirror - geometri. I.png
 
Black Mirror - geometri. III.png
 
Black Mirror - geometri. IV.png
 
Black Mirror - geometri. VI.png
 
Black Mirror - geometri. X.png
 
Black Mirror - geometri. XI.png
 
Black Mirror - geometri. XII.png
 
Black Mirror - geometri. XIV.png
 
Black Mirror - geometri. XVI.png
 
 
 

Uppenbarandet att paret existerar i en simulering, förtäljer samtidigt att simuleringen innehar geometriskt fundament, månne snarlikt hur den kosmiska skapelsen är kommen ur geometri-spunnen väv. Det främsta avslöjandet är ej att de existerade i en simulering, utan att geometri är en existensens grundval.

 
 
Geometri, vatten & ljus.

Geometri, vatten & ljus.

 
Trianglarna sammanstrålar i en gudomlig cirkel, var mannens existens är - gemensam med de obrutna, speglade linjerna av vävtråd skapande vävträd.

Trianglarna sammanstrålar i en gudomlig cirkel, var mannens existens är - gemensam med de obrutna, speglade linjerna av vävtråd skapande vävträd.

 

Denna exponerade geometri är ej episodens fullständiga, utan ett urval. Om du ser, kan du se fler av de tydliga & än fler av de subtila.