Solidarisk med sanningen.

 
oo7.

oo7.

 
 

Dagen Virtanen tölpomnämndes såg jag en av egna erfarenheter av sexuell gränslöshet i reklamruta för dennes verksamhet. o11: Han sade sig inte höra »Nej, du får inte« & han nonchalerade följande fallande tårar; månaden därpå hamnade hans lärjunge i blåsväder anklagad för att uppmuntra till våldtäkt: om kvinnan säger att hon inte vill ha sex betyder det att hon vill ha sex eftersom hon nämner sex vilket betyder att hon tänker på sex. Sådana gullegossar.

 

Parentes: lärljungen skrev under denna period texter för Nyheter24, där även jag arbetade som redaktionsassistent. Ehsan 'Vi ska skriva en artikel om en sportstjärna som har misshandlat sin flickvän men eftersom hon har borderline tror jag inte på henneFadakar - även han tölpomnämnd - hade en betydande position från vilken han blåste mig på utlovad proper lön. Sikken sötnos.

 

Nåväl.

 

Egna & medsystrars erfarenheter är vad dessa är, oberoende av #-kampanjen; dess politiska kulör & agenda. Tror stor del som misstror övertramps sanningshalt har uppslukats av mediabevakning; av #-dramatik - fastän besvär existerar bortom kampanjens ramverk, i vår vardag.

 

Snöa inte in på egen fixering, ty världen är större än så.

 

Ser repriserat antirevolutionära gräl; främmande mannens spridda brutalitet fördunklas, frändekarln skyr att erkänna testosteronets råhet & kvinnodjuret hon kryper malligt fram över golvet när hon tror sig ha gloria. Vår trossyn förblindar oss från att skåda att vi intet vet om sulorna i den andres skodon & att vi knappt förmår att tyda linjerna i våra egna handflator.

 

Bocken brann innan december, ty syndfulla kåtbockarna skall brinna - pöbeln skalla »Anmäl alla!«: den burduse mannen, den ödesdigert nyckfulla kvinnan, den perverterade juden & den sexuellt sjuke svartingen.. låt bilan falla. Ett sådant oväsen; kan vi lyssna till varandra? Kan det vara så att envar vem anser sig veta har att förtälja.

 

Hur kan det rörande detta ämne finnas endast ett sk. riktigt problem - är inte alla olämpligheter just olämpliga oavsett om det sker inom Hollywood, i Rosengård el. på Södermalm?

 

Sanningen är att herrn kan vara lysten & slug, stjäla av hennes värme; invadera vad hon har - hon kan älska det & hon kan hata honom. Är han från otal av sydriken är han statistiskt än farligare hot. Var vaksam; Anmälda gruppvåldtäkter har ökat med flera hundra procent. \ Neuding: JOURNALISTER, TA REDA PÅ FAKTA! Är det månne även så, att Hollywood & kultursfären är en sörja av sexuell degenerering; vem misstror. & kanske skall kvinnan skärskåda sig & inte tro sig för god - den högfärdiga hyndan.

 

Det är som det är, som Fjodor Dostovjevskij sade.

 
oo9.

oo9.

 

PS. Att kvinnor berättar om negativa upplevelser av vita män beror på att kvinnorna umgås med just vita män - inte med Achmeds. Den nära har större risk att såra. Så, var nöjda över dessa kvinnor som inte har historier att berätta om kladdiga mörka män: det betyder intet mer än att dom inte umgås med dom.